lördag, augusti 01, 2009

Fattigmanstips

Eftersom jag nu ska leva på knappt någonting den närmaste tiden tänkte jag dela med mig av några av mina bästa spara-tips:

När schampo/balsam/duschtvål/hårinpacknings-flaskor verkar vara slut och man trycker och trycker för att klämma ut de sista dropparna, bara för att se att ens kamp var förgäves och att det sista ligger där inne och skrattar åt er, misströsta inte!
Häll i vatten i flaskan och skaka om ordentligt, så löser det upp innehållet och du kan smörja in dig med ALLT i flaskan!

Det finns tusentals TV-serier/filmer/shower som man vill se, men man kan inte lägga ner pengar på det, och man vill inte bryta mot lagen och ladda hem(läs: det tar för lång tid att ladda), det finns en utväg!
Kolla in den här sidan: http://www.free-tv-video-online.info Där finns massa bra saker man kan titta på lagligt.

Det här med att äta, det är ju tyvärr livsviktigt, och ibland kan man önska att det alltid var gratis. Ni som inte har era föräldrar på gångavstånd, lyssna på det här!
Kolla in alla billighets-varuhus hemsidor och titta var saker du vill ha är billigast. Willys, Lidl, Netto osv. Så går du runt och köper det du vill ha på de olika ställena.
Dagens mat-tips: Omelett! Några ägg, grädde och sen typ vad du än vill ha i, och så har du mat du håller dig mätt på länge. Tänk, ju mer grädde, desto längre håller du dig mätt.

Städer är ju oftast ganska stora, och busskort är väl inget man har råd med varje månad, och helt ärligt, vem orkar gå?
Svaret är enkelt! CYKLA! Det går snabbare, det är roligare och du får bra motion.

Bra va?? Kanske kommer det fler. Se det som en följetång.

1 kommentar:

Unknown sa...

Når din flaske med bodylotion virker tom, klipp den av på midten. Det finns garantert masse lotion igjen nede i bunnen som rekker til mange dager til. (Den har jeg brukt mye). I en norsk avis nå i sommer så sto det om en student som hadde levd nesten gratis i mange måneder på fint kjøtt som han fant i soperna ved matbutikker og restauranter!! (Vakuumpakket og gått ut på dato i dag) Super mat det. LYKKE TIL!!