torsdag, april 19, 2007

Depp

Att man kan bli (insert valfri negativ känsla här) av att inte få nåt. Av att inte vara den som är framgångsrik. Jag vill också, jag har känt för den posten länge, men nu går den till nån annan som är nyare. Och bättre. Jag vill vara framgångsrik och duktig, men det är jag inte.
Som jag brukar säga så är det svårt att inse när man själv är dålig eller elak. Visst, man kan tycka dåligt om sig själv, men det är sällan man förstår på riktigt när man är dålig. Eller jag vet inte. Jag vet bara att jag verkligen ville göra det hon ska få göra och jag har jobbat längre. Hon är bra, jag är dålig. Jag måste visa framfötterna, men jag vet inte hur. Jag vet inte vad hon har gjort för att förtjäna det, jag vill veta, så jag också kan göra det.

Suck.

2 kommentarer:

Pollifaxen sa...

Du måste ändra inställning. Se saker i ett större och längre perspektiv istället för att bara titta på hur hemskt allt är här och nu.

När du bestämmer dig för att lyckas kommer du göra det. Vill du verkligen komma upp dig på jobbet kommer du göra det om hela din person säger "här är jag och jag är grym på det jag gör!"

Anonym sa...

Hon kände säkert nån chef.