lördag, april 18, 2009

Okej

Jag har försökt blogga upp en film från imorse när det snöade här, men det har inte funkat. Ni får tänka er att vi vaknade och såg snön flyga omkring ute. Sen på eftermiddagen blev det varmt och skönt och nu är det blå himmel men väldigt kallt.
Vi har jobbat på bra hela dagen och det känns helt fine inför de kommande månadernas jobb. Nu dricker jag jäger och cola och så får vi se hur långt det går. Ni får väl hoppas på lite fylleinlägg sen.

Jag har sovit dåligt som fan på senaste tiden, för jag drömmer så mycket. Är det nån som vet nåt tips på hur jag kan försöka att drömma mindre. Jag vaknar så ofta på natten och tänker igenom vad jag drömt och hur det känns, det är som att leva ett helt annat liv på natten. Som Andie McDowell i den där filmen när hon lever två liv, och byter när hon somnar eller vaknar. Minns inte vad filmen heter eller om jag har sett hela ens, men så känns det.

Apropå film så har jag ju massa filmer och böcker som jag ska recensera till er. Jag har inte glömt, Rebecka, har bara inte haft koll på bloggen på senaste. Såg Australia på tåget hem igår, den var intressant. Jag har inte haft några tankar om den innan, trodde mest att det skulle bli flum av Nicole Kidman och ilska av Hugh Jackman. Men den var väldigt fin. Pojken som var med var väldigt duktig och söt, och historien var också bra. Sen är jag ju en sucker för snygga filmer, och Baz Luhrmann är ju känd för att göra snygga filmer. Det var fantastiska färger och storslagna vyer, blandat med bra skådespeleri av huvudkaraktärerna. Det märks att Nicole faktiskt kan spela olika roller, även om man mest är van vid att hon spelar våp eller svåra kvinnor.
Apropå Hugh Jackman så har jag lyckats se X-men origins, fast den där kopian av den verisionen som inte är färdig, så alla scener där det behövs mycket digitalt jobb är det typ bluescreen och man ser alla linor som skådisarna hänger i när de ska hoppa.
Men ändå så gillar jag den, och jag tänker definitivt se den när den kommer ut på bio. Tror verkligen att den kommer bli asbra. Jag gillar ju X-men och hela den filmstilen. Plus att det är många skådisar i början som jag gillar.

Ni skulle ju kunna säga till mig att läsa böcker som ni vill ha recenserade, det skulle vara kul! Jag har ju läst en del, så kanske är det så att ni vill läsa en bok, men inte vet om det är värt det, och då kan jag läsa den, eller så har jag redan läst den, och så kan jag berätta för er om det är värt det eller inte. Bra va?

Nu ska jag socialisera mig lite, försöka glömma min torgskräck och rädsla för människosamlingar, och prata med de andra. Ses i dimman!

2 kommentarer:

Ingo sa...

Saknade dig i Munkedal! ;)

Glimra sa...

Raring! Jag önskar jag varit där så jag kunde kolla när du dömde så exemplariskt! Min pappa vann ju BSA, det är ju helt fantastiskt! Puss