måndag, september 28, 2009

Hank

Jag började kolla på senaste säsongen av Californication idag, och började tänka på det där med Hank. Han är ju egentligen ett svin, men alla älskar honom. Tjejerna vill ha honom och killarna vill vara honom.
Varför? Han är ju verkligen inget att ha.
Jag tror att det handlar om hans blick och attityd. Det är nåt sexigt med den där "skiter-i-vilket-attityden". Hans ögon utstrålar en livsinställning jag gillar.

Tror det handlar om det. Nån som har en annan teori?

2 kommentarer:

Pollifaxen sa...

Har du sett "Hes not just that in to you"? Den tar upp teorin att när flickor blir slagna av pojkar så får de alltid veta att "Han slår dig för att han gillar dig". Dvs. han behandlar dig illa för att han gillar dig.

Rätt skrämmande. Vet inte hur mycket sanning som ligger i det men säkert något.

När sen de här bad guysen visar nån form av intresse för en känner man sig speciell för de brukar behandla tjejer som crap. När de sen börjar behandla en själv som crap så lägger man inte ner utan strävar snarare efter för att få bad guyens gillande igen. För visst var man undantaget och inte regeln. Dvs visst kommer han vara speciell mot just dig, även om han inte är det mot andra.

Filmen konstaterar att man ska inse att man inte är "undantaget" utan att man är "regeln". Ringer inte snubben är han inte intresserad.

Tänket har en poäng. Hur ofta har man inte hoppats att man är "undantaget". Men face it. Om en snubbe ex. inte hör av sig, då skiter han i dig. Ett faktum jag ska försöka ta lite mer vara på!

Glimra sa...

Jag vet! Filmen är typ biblen! är han inte intresserad, så hör han inte av sig. så jävla bra grejor alltså, älskar den filmen :)