fredag, mars 06, 2009

Hmm

BingoDu är en riktig snobb i lyxförpackning. Förmodligen tillbringar du stora delar av din tid kring Stureplan i Stockholm tillsammans med andra brats. Du tycker bra om dig själv och även om du ibland kan vara lite självgod så är du innerst inne förmodligen en riktigt trevlig och intressant person. Många tycker att du är lite ytlig, men de som känner dig väl vet att du stundom är både omtänksam och socialt begåvad. Försök bara att inte tänka så mycket på pengar och materiell status. Pengar är kul att spendera, men absolut inte det viktigaste i livet.
Vilken dildo är du? Gör testet här!

Gjorde ett test som Mattias hade på sin blogg, det var rätt kul. Tänk att de kunde pricka så rätt, det där med att jag hänger på Stureplan. Såklart, jag bor ju där. Bingo hette dildon förresten.

1 kommentar:

Pollifaxen sa...

Du liknar mest: Rabbit & Pearl


Du är en riktig hyvens typ. Det finns nog ingen som tycker illa om dig. Du är social, men uppskattar även att vara för dig själv ibland. Med andra ord så har du hittat en ganska bra balans i livet och dina vänner skulle beskriva dig som en ganska naturlig person utan allt för många neuroser. Tänk bara på att gränsen mellan att vara så normal som du är och att vara tråkig kan vara hårfin. Du skulle förmodligen må bra av att göra något lite annorlunda i ditt liv.

Haha, roligt. Stämmer ju bra, förutom det där med normal och tråkig, är jag fasiken inte!