tisdag, maj 04, 2010

Två veckor

Idag när jag skulle cykla till jobbet märkte jag att det var punka på bakhjulet. Min cykel står på min innergård som är låst, den ligger innanför porten, så man måste kunna koden OCH ha nyckel till innergården. Det känns väldigt suspekt att den bara skulle ha pyst ut av sig själv under helgen, jag cyklade ju förra veckan utan problem.
Är det här nåt jag borde ta tag i månne? Kanske sätta hot-lappar på cykeln och på dörren?
Om det ska vara såhär kan jag ju lika gärna ha cykeln stående utanför porten så slipper jag släpa den uppför trapporna varje dag.
Eller så har det bara pyst ut och jag överreagerar, men håll med om att det är liiiiite skumt?!


Det kommer bli välfyllda två veckor framöver, det ser jag fram emot, alltid roligt att ha saker att göra.
Igår var jag ute med jobbet och käkade på Kungsholmen, shit vilken god mat de har där. Trevliga var de också, sånt gillar jag. Jag åt musslor till förrätt, och det var ingen liten portion vi snackar om. Huvudrätten var en supergod oxrygg-stek och efterrätten var världens största banan split.
Det var en jättetrevlig kväll.

Imorn flyttar min kära Malin hit en månad, det ska bli helt fantastiskt. Sitta och dricka vin och prata hela kvällarna och hitta på mysiga utflykter. Mycket bra!
I helgen åker jag kanske hem till Kattne, mamma fyller år. Sen nästa vecka är det SM-uppladdning! Jag är ledig hela veckan och ska dedikera mig helt åt min lilla danstrio! Älskar SM, känslan, alla människor, stämningen, allt!

Inga kommentarer: