torsdag, oktober 04, 2007

Trött och kall

Det är statusen för stunden. Jag jobbar inatt. Bra folk, men jag känner mig ändå inte på G. Jag måste sluta välja den enkla vägen och bara deppa ner mig. Giselas snack inspirerade mig, önskar jag kunde vara mer som hon säger att jag ska vara.
Det borde vara lättare.

Imorn är det fest på jobbet, ska bli kul hoppas jag. Många förhoppningar grusas just nu, men det är väl så det ska vara tydligen. Usch, bort med offerkoftan, det här är väl inget roligt att läsa!

Jag läste i Aftonbladet om en person som gick ner 100 kilo på sin egen metod. Det är roligt att höra, då finns det hopp. Läste även att Katrin åt kanelbulalr. Det har jag lyckats hålla mig ifårn trots att vi har massor av dem på jobbet. Det finns tydligen tårta här också och igår bjöds det på glass. Men jag är så duktig och äter inget! Jag har lyckats hålla mig ifrån onyttigheter (både i maten och övriga frestelser) i flera dagar.
I helgen ska jag hem till Kattne igen och då blire bra mat hos mamsen. Skönt.
Nåt som är gott är att ta en ostskiva och smeta på bregott eller räkost eller nåt och sen rulla ihop och äta. Låter väldigt farligt eller hur? Men det är bra fett i bregott och man ska inte ta nån lightost. Pröva och bli överraskade!

Nu: jobba vidare...

2 kommentarer:

Anonym sa...

GI-diet eller inte, gumman det är nästan lika mkt kalorier i det som två raddor choklad! 10 gram bregott är 78 kalorier, och tio gram är mindre än man tror - ett sånt litet paket man får till brödet på lunchen!

Pollifaxen sa...

Någon lagar mat i mitt kök. Lät konstigt, nu blir jag nervös. Bättre nervös osjälv än själv. Slå en signal nästa gång du vill va fullerull i Kattne. Då jävvlar blire singstars!!! Har 2 nya skivor!